L'Ajuntament posa en marxa la iniciativa Bo Comerç per primera vegada en el nostre municipi.
L'Ajuntament posa en marxa la iniciativa Bo Comerç per primera vegada en el nostre municipi.

Montcada s’uneix a la nova iniciativa del Bo Comerç amb la finalitat d’injectar dinamisme a la seua economia en els últims compassos d’enguany. La regidoria de Comerç ha impulsat, per primera vegada en el municipi, una campanya que promet generar beneficis tant per als comerciants com per als consumidors. En la presentació d’esta nova proposta, Álvaro Gonzalvo, vicealcalde i regidor de Comerç de l’Ajuntament de Montcada, acompanyat per José Luis Beltrán, vicepresident de Confecomerç, i Andrés Martínez, president de l’Associació de Comerciants de Montcada, van exposar detalladament els objectius i el funcionament del Bo Comerç.

“És la primera vegada que implantem aquesta acció a la nostra ciutat i era una de les prioritats d’aquesta regidoria. Amb els Bons Comerç injectarem en el comerç local de Montcada més de 350.000 €, una mesura per a dinamitzar l’economia de la nostra ciutat. Esta iniciativa ha funcionat molt bé en altres pobles i ací a Montcada era una demanda dels comerciants que permetrà que moltes persones s’acosten i coneguen les botigues del seu barri, una primera campanya que se sumarà, pròximament, a la de Nadal”, explica Álvaro Gonzalvo, vicealcalde i regidor de Comerç de l’Ajuntament de Montcada.

El funcionament del Bo Comerç implica l’emissió de bons de diferents quanties que abasten des de 20, 30, 50 a 100 euros i poden ser gastats en qualsevol comerç o establiment de serveis adherit. Els consumidors abonen el 50% de la quantia dels bons en comprar-los, mentre que l’altre 50% és una aportació bonificada per l’Ajuntament. Esta oferta està disponible per a qualsevol ciutadà major d’edat empadronat a Montcada, amb un límit d’un bo per persona.

L’Ajuntament de Montcada espera que aquesta nova iniciativa siga àmpliament acceptada per la comunitat i té com a objectiu beneficiar a fins a 1.800 persones a la ciutat i obtindre un benefici de 350.000€.

Per la seua part, Confecomerç, entitat col·laboradora en aquesta iniciativa, va ressaltar la importància que els comerços s’unisquen a aquesta campanya per a aprofitar els seus beneficis. De la mateixa forma, el president de l’Associació de Comerciants de Montcada va emfatitzar que el Bo Comerç és un anhel llargament perseguit que finalment es converteix en realitat. A més, va instar els comerços a unir-se a esta campanya i als ciutadans a donar suport al comerç local.

Requisits per a l’adquisició

A partir del 31 d’octubre i fins al 10 de novembre, els comerços de Montcada tenen l’oportunitat d’unir-se a aquesta campanya que promet dinamitzar l’economia local. Aquest període brinda als comerciants la possibilitat d’aprofitar els beneficis d’aquesta acció i contribuir a l’enfortiment del teixit comercial de la ciutat.

Els bons podran ser adquirits per qualsevol persona major de 18 anys empadronada a Montcada a partir de l’1 de novembre i podran utilitzar-se des del 10 de novembre fins a l’1 de desembre. Cada persona pot adquirir un màxim de 100 euros en bons, i cada bo ha de gastar-se en una sola compra en un dels establiments participants.