Gonzalvo: “L’equip de govern no té una política seriosa sobre l’arbrat de la nostra ciutat i és per això que presentem la nostra proposta”

El Ple de l’Ajuntament de Montcada ha aprovat per unanimitat la moció de Compromís per actuar sobre l’elecció, gestió i manteniment de l’arbrat i els jardins. Esta iniciativa busca solucionar diversos problemes derivats d’una nul·la política ambiental que es prolonga durant molts anys al municipi.

“Els ciutadans de Montcada observem diàriament les conseqüències d’una nul·la planificació de l’arbrat: gran quantitat d’escocells buits, arbres que alcen el paviment i les voreres ocasionant perill als vianants i veïns, deficient manteniment i poda dels parcs i jardins… És per això que, ara, amb la nostra iniciativa aprovada, l’equip de govern haurà de posar-se a treballar en este assumpte”, ha explicat el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Montcada, Álvaro Gonzalvo.

La proposta de la formació valencianista sol·licita la realització d’un inventari de l’arbrat per catalogar les espècies i veure el seu estat, la creació d’un Pla de Plantació de Nou Arbrat perquè es replanten arbres en escocells buits, parcs, jardins i determinats llocs de la ciutat on escassegen com, per exemple, polígons industrials, el manteniment periòdic i conservació de l’arbrat del municipi i la contractació d’un tècnic mediambiental.

Des de Compromís agraïm el suport unànime de tots els grups polítics a la nostra moció i confiem que l’equip de govern la pose en marxa ràpidament. Nosaltres seguirem fent propostes en positiu per fer de Montcada una ciutat millor.”, ha sentenciat Gonzalvo.

Situació dels jardins de Montcada