Des de Compromís per Montcada hem decidit fer una xicoteta recopilació sobre recursos i informació d’interés disponible que pot ser d’utilitat durant estos dies:

 

Ajuda per fer la compra: els nostres companys de Joves amb Compromís Montcada han habilitat un telèfon per ajudar a persones que no puguen fer la compra.

 

Ajuda a la compra d’aliments, medicines o altres activitats: l’Ajuntament de Montcada ha ficat a disposició de les persones majors i vulnerables un servei d’ajuda.

 

Comerços oberts en Montcada: ací teniu el llistat!

 

Mercat Municipal de Montcada: estes són les parades obertes, on també pots demanar a domicili.

 

Val de 60€ per comprar a Consum: la Conselleria d’Educació dona, per als pares amb fills beneficiaris de beques menjador, un val de 60€ per gastar en menjar. Estes són les instruccions per a obtindre-lo 👇👇👇

 

Ajudes de fins 1500€ per a autònoms [Generalitat Valenciana]: la Conselleria d’Economia dona ajudes per als autònoms afectats per la crisi del COVID-19. Es poden demanar a través de http://www.labora.gva.es.

 

Dubtes per persones aturades, empreses, autònoms i comerços: la Conselleria d’Economia estableix un telèfon 24h operatiu.

 

Drets laborals: ací tens un vídeo molt il·lustratiu de la Conselleria d’Economia sobre què fer en cas de patir un ERTO, prestacions i altres consideracions d’interés.

 

Prestacions per als autònoms [Govern d’Espanya]: preguntes freqüents sobre qui pot sol·licitar-les.

 

Em poden tallar la llum, l’aigua o el gas durant estos dies? 👇👇👇

 

He contractat un servei que no puc disfrutar, que passa amb això?

 

Servei psicològic d’ajuda: famílies amb persones afectades pel coronavirus, professionals o simplement població amb dificultat. Telèfons gratuïts!

 

Violència de gènere: servei psicològic immediat via Whatsapp per a víctimes de violència de gènere.

 

Autotest coronavirus: la Conselleria de Sanitat ha ficat a la nostra disposició un autotest del coronavirus on ajuda a les persones que pensen que estan infectades i dona informació sobre la malaltia.

http://coronavirusautotest.san.gva.es/autotest_es.html

 

Tota la informació relativa al #COVID19 es troba a esta pàgina web 👇👇👇

http://infocoronavirus.gva.es/

 

Recordeu informar-vos per canals oficials. Qualsevol dubte, pregunta, consideració o aportació per afegir al post 📲 601014362

((Pàgina en constant actualització))