Pep Esplà ha sigut elegit candidat a l’alcaldia de Montcada per a les Eleccions municipals de 2019.

Després d’un procés de primàries internes, Pep Esplà ha sigut elegit candidat a l’alcaldia de Montcada per a les Eleccions municipals de 2019.

Pep Esplá Albiach és l’actual portaveu de Compromís per Montcada. Mestre de 57 anys, és militant del Bloc (partit majoritari que integra la Coalició Compromís) i veí del nostre poble. Compromés amb la cultura, el valencianisme, el feminisme i amb les persones amb diversitat funcional , ha estat sempre molt actiu en la vida del poble.

La tasca de Compromís per Montcada és i serà sempre: la defensa dels interessos de les persones ?, la participació ciutadana, la defensa de la igualtat de gènere i de les persones LGTB, la promoció del patrimoni agrícola, cultural i artístic i de la nostra llengua.

Estem preparats per a guanyar a 2019! #ambValentia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *