4/10/2018

ELS ESTUDIANTS DE MONTCADA CONTINUEM SENSE AJUDES AL TRANSPORT els 

Van passant els plens, els mesos i també els anys i l’equip de govern continua sense solucionar el tema de les ajudes al transport ? per a estudiants .

Compromís continua demanant-ho i insistint en cada ple (podeu veure la intervenció de la regidora demanant explicacions).

 I que no vos enganyen amb històries de duplicitat i compatibilitat amb altres ajudes, els qui tenen la responsabilitat de governar tenen també la responsabilitat de trobar les maneres legals ? d’ajudar la gent jove del nostre poble.

Sra. Amparo Orts, caldrà que es posen a treballar ?￰. Acabarà la legislatura i els estudiants continuarem sense rebre cap ajuda .

CONTINUEM SENSE CINE EN VALENCIÀ

Compromís presentà la moció al febrer de l’any passat i tot i haver-se aprovat ✅ i l’equip de govern votar-hi a favor, continuem, per la paralització i falta de gestió, després de tants mesos, sense cinema ? en valencià.

I l’Alcaldessa diu ple, rere ple, que al pròxim mes ja hi haurà projeccions de pel·lícules en valencià, però passen els mesos i podem comprovar que no és cert.

I en este últim ple, anà més lluny, digué que ja tenien la pel·lícula triada per a este mes. Heu vist la programació del cine d’octubre? En valencià, res de res…

https://www.facebook.com/bloc.montcada/videos/580517625701006/

Quantes mentides!!! ?