El nostre poble està brut.

17/10/2018

El nostre poble està brut , ple de fem per recollir  i l’equip de Govern només sap dir que “ja s’estan prenent mesures” mentre tot segueix igual.

La nostra regidora Nuria Guillén ensenya davant el Ple les fotos de la vergonya . A nosaltres no ens tremolarà la mà a l’hora de denunciar la nul·la gestió  de l’Alcaldessa i els seus regidors en aquest aspecte.

Instem a l’equip de Govern a una reflexió profunda. La legislatura s’acaba i el problema del fem i la brutícia no s’està solucionant . Només escoltem laments i propostes buides. El poble no es mereix això. Governar és actuar.

Fem i brutícia al nostre poble.

El nostre poble està brut 🤢, ple de fem per recollir 🚯 i l’equip de Govern només sap dir que “ja s’estan prenent mesures” mentre tot segueix igual. La nostra regidora Nuria Guillén ensenya davant el Ple les fotos de la vergonya 😳. A nosaltres no ens tremolarà la mà a l’hora de denunciar la nul·la gestió 😡 de l’Alcaldessa i els seus regidors en aquest aspecte.Instem a l’equip de Govern a una reflexió profunda. La legislatura s’acaba i el problema del fem i la brutícia no s’està solucionant 👎🏻. Només escoltem laments i propostes buides. El poble no es mereix això. Governar és actuar 📝.

Posted by Compromís per Montcada on Wednesday, 17 October 2018

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *