inauguració de l’exposició itinerant DONA ARTESANA

El dia 9 de maig, els nostres companys i regidors Pep Esplà i Juan Balaguer, assistiren a la inauguració de l’exposició itinerant DONA ARTESANA, que comptà amb la presència del Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, del Director-Gerent del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, Miquel Clemades, i del nou president de l’Associació de Comerciants de Montcada, Rafa Albert. L’exposició s’ha instal·lat al hall d’entrada del Mercat de Montcada i finalitzarà el dia 14 de juny. Més tard, acompanyats per l’arqueòleg municipal i el tècnic AFIC de l’ajuntament, visitaren les instal·lacions de l’antiga fàbrica Garín, espai que ocuparà el futur Museu de la Seda de Montcada.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *