Moció per a l’elaboració i posterior aprovació d’un reglament de normalització lingüística.

Des de Compromís tenim clar la necessitat de posar en marxa mesures per a promoure l’ús del valencià en la ciutat i en l’Ajuntament.
Davant la passivitat de l’equip de govern quant a augmentar l’ús del valencià ja que no han fet cap actuació ni mesura que els diferencie de l’època del PP, hem presentat aquesta moció per a de manera valenta i decidida aprovar una norma que regule l’ús del valencià: en la documentació, en els impresos, en les campanyes de l’Ajuntament i que establisca que el valencià siga la llengua d’ús prioritari en l’Ajuntament per a garantir el dret dels ciutadans i ciutadanes a ser atesos en valencià.
A continuació la nostra compaya Anna Gascó tancant la moció (només s’escolta per problemes amb el video)

Ple 28/03/2018

Moció per a l'elaboració i posterior aprovació d'un reglament de normalització lingüísticaDes de Compromís tenim clar la necessitat de posar en marxa mesures per a promoure l'ús del valencià en la ciutat i en l'Ajuntament.Davant la passivitat de l'equip de govern quant a augmentar l'ús del valencià ja que no han fet cap actuació ni mesura que els diferencie de l'època del PP, hem presentat aquesta moció per a de manera valenta i decidida aprovar una norma que regule l'ús del valencià: en la documentació, en els impresos, en les campanyes de l'Ajuntament i que establisca que el valencià siga la llengua d'ús prioritari en l'Ajuntament per a garantir el dret dels ciutadans i ciutadanes a ser atesos en valencià. A continuació la nostra compaya Anna Gascó tancant la moció (només s'escolta per problemes amb el video)

Posted by Compromís per Montcada on Monday, 2 April 2018

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *