Hem presentat una moció per paralitzar les Paelles Universitàries.

-La nostra moció DE PARALITZACIÓ DE LES PAELLES l’han votada a favor tots els grups polítics de Montcada llevat del PSOE (de 20 regidors,faltava una del PP, només els 4 del PSOE estan a favor de fer les paelles, perquè una regidora seua es va absentar a l’hora de votar)

-Perquè entenem que aquests tipus d´events no fomenten valors entre la joventut.

-Perquè aquest esdeveniment no generarà beneficis per al comerç local i els contractes de treball seran de poques hores.

Per tot açò, i per altres motius que podeu llegir a anteriors posts al nostre Facebook, demanem que es paralitze l’event. En cas que ja s´haja signat un preacord amb l´empresa organitzadora, demanem que es realitze una comissió amb tots els portaveus on es presente tota la documentació i els informes.

Com ja hem manifestat estem totalment en contra de la celebració de les paelles universitàries ací a Montcada. 
Per molts motius: perquè és un macrobotelló encobert que posa en risc la salut de la gent jove, que s’ha demostrat que du aparellats casos d’agressions sexuals i moltes altres conseqüències negatives que han fet que en cap lloc on es feia hagen volgut continuar fent-ho ni cap poble més haja volgut albergar-lo. A més, per al poble no comporta cap benefici, només despeses (qui pagarà les hores que haurà de fer la policia?, per què treballadors municipals han de dedicar-se a vendre tiquets o les ofertes que han oferit per als estudiants de Montcada.. qui assumeix el cost de neteja de solars..)
A més, tot s’ha fet amb ocultisme i opacitat. NO han informat de res als grups de l’oposició ni tampoc als dos grups que formen l’equip de govern amb ells, per què??? Està clar que no ens volen donar gens d’informació, què oculten???
Encara estem esperant tindre accés a l’expedient, no sabem res, ni la ubicació exacta dels solars ni si els informes jurídics avalen la legalitat de l’acte, si tenen l’autorització de Conselleria que fa falta, si l’Ajuntament té l’assegurança de cobertura de responsabilitat civil que cal, els honoraris de la policia….
La nostra moció DE PARALITZACIÓ DE LES PAELLES l’han votada a favor tots els grups polítics de Montcada llevat del PSOE (de 20 regidors,faltava una del PP, només els 4 del PSOE estan a favor de fer les paelles, perquè una regidora seua es va absentar a l’hora de votar) . Molt demòcrates no són perquè tot i això han decidit continuar avant. Està clar que és una aposta personal del regidor de Festes i del seu grup, el PSOE.
Desitgem que no hi hagen incidentes, ni tan sols eixe percentatge de menys del 0’50 % que digué el regidor de Festes com si això fóra un èxit, però si se’n produïren ella i el seu grup el PSOE en seran els responsables
Per tant, que tot el poble ho sàpia: tota la RESPONSABILITAT del que passe serà d’ells.
Ací podeu escoltar (problemes amb el video impedixen vore les imatges) al company Pep Esplà tancant la moció.

Ple 28/03/2018

Com ja hem manifestat estem totalment en contra de la celebració de les paelles universitàries ací a Montcada. Per molts motius: perquè és un macrobotelló encobert que posa en risc la salut de la gent jove, que s'ha demostrat que du aparellats casos d'agressions sexuals i moltes altres conseqüències negatives que han fet que en cap lloc on es feia hagen volgut continuar fent-ho ni cap poble més haja volgut albergar-lo. A més, per al poble no comporta cap benefici, només despeses (qui pagarà les hores que haurà de fer la policia?, per què treballadors municipals han de dedicar-se a vendre tiquets o les ofertes que han oferit per als estudiants de Montcada.. qui assumeix el cost de neteja de solars..)A més, tot s'ha fet amb ocultisme i opacitat. NO han informat de res als grups de l'oposició ni tampoc als dos grups que formen l'equip de govern amb ells, per què??? Està clar que no ens volen donar gens d'informació, què oculten???Encara estem esperant tindre accés a l'expedient, no sabem res, ni la ubicació exacta dels solars ni si els informes jurídics avalen la legalitat de l'acte, si tenen l'autorització de Conselleria que fa falta, si l'Ajuntament té l'assegurança de cobertura de responsabilitat civil que cal, els honoraris de la policia…. La nostra moció DE PARALITZACIÓ DE LES PAELLES l'han votada a favor tots els grups polítics de Montcada llevat del PSOE (de 20 regidors,faltava una del PP, només els 4 del PSOE estan a favor de fer les paelles, perquè una regidora seua es va absentar a l'hora de votar) . Molt demòcrates no són perquè tot i això han decidit continuar avant. Està clar que és una aposta personal del regidor de Festes i del seu grup, el PSOE.Desitgem que no hi hagen incidentes, ni tan sols eixe percentatge de menys del 0'50 % que digué el regidor de Festes com si això fóra un èxit, però si se'n produïren ella i el seu grup el PSOE en seran els responsablesPer tant, que tot el poble ho sàpia: tota la RESPONSABILITAT del que passe serà d'ells.Ací podeu escoltar (problemes amb el video impedixen vore les imatges) al company Pep Esplà tancant la moció

Posted by Compromís per Montcada on Saturday, 31 March 2018

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *